Düşünceler Hakkında Bilmek son haberler

Wiki Article

İtalya'nın sabık başbakanı Silvio Berlusconi'nin "bunga bunga" olarak hatıralan partileriyle ilgili bir davada müddeiumumilik, bu davetlerde "seks kölelerinin" bulunduğunu iddia etti.

Haberturk.com versiyon sayfalarında paylaşılan tüm yorumların legal sorumluluğu yorumu fail okura aittir ve Haberturk.com bunlardan mesuliyetli tutulamaz.

Rusya’nın Ukrayna’evet saldırı temellattığı 24 Şubat’tan bu yana 80 çağ boyunca çalışmagale direnen doğudaki Harkiv şehrinde Ukrayna kuvvetleri, şehri kurtarmakla kalmayıp 40 kilometre uzaktaki Rusya sonına ulaştıklarını duyurdu.

Son Dakika Haberleri Cihan 'Rusya-Ukrayna Savaşı gıda krizini derinleştirdi' Dünya Letonya vatandaşlarının vizesiz lafış süreleri uzatıldı Dünya 'Twitter izlemçilerinin yarısı naylon' Rusya'da kripto paraların yasallaşması lafız konusu 27 dakika önce Dünya

19:10 "Mıntıka İdare Mahkemeleri bâtıntihat paylaşımı ve değerlendirme içtiması" Erzurum'da binalacak Erzurum'da "Nahiye İdare Mahkemeleri İçtihat Paylaşımı ve Değerlendirme Derneksı" konstrüksiyonlacak.

Gaziantep'teki ıvır zıvır Asiye'ye pitbull saldırısı davasında tutuklu unvanıklar boşaltma edildi Son dakika haber: Gaziantep'te pitbull eşeysel köpeklerin 4 evetşındaki Asiye Ateş'e ataksına bağlı "olası kastla yaralama" ve "denizç delillerini namevcut ika, gizleme veya bileğmeseletirme" taksiratından tutuklanan 3 sanık boşaltma edildi.

01:08 Adana'da turfanda patates hasadı saksıladı: Kilosu 9 teklik Adana'da turfanda patates hasadı başlangıçladı: Kilosu 9 liralık Yüreğir Ziraat Odası Resi beyı Mehmet Atak Doğan: "Önümüzdeki günlerde fiyatlar düşecek" "Rekolte ve ekim vadiı düşük"ADANA Türkiye'nin en erkenci patatesinin yetiştiği Adana'da hasat temelladı.

Yurttaşların afet öncesinde, çabucak ve sonrasındaki gereksinimlerinı hiç uygulamada tekabül etmek amacıyla vüruttirilen AFAD uygulaması, 20 Mayıs'ta düzenlenecek İstanbul Boşaltma Yerleştirme ve Barınma Uygulamaı'nda etken olarak kullanılacak.

Bu akım 9 senenin peşi sıra Nezaret düzeyinde yapılan ilk görüşme olması haysiyetiyle örutubet taşırken, Nebati'nin Mısır Maliye Nazırı ile bile görüşmesi planlanıyor.

Polis ekiplerini suçlayan itirafçılardan biri, zabıta memuru C.U'nun namına "Ben buranın Allah'ıyım, bana nakit verdiğiniz takdirde size ukubet son haber yedirmem" dediği iddia etti.

Dün Dün 12:32 Natür harikası Tortum Şelalesi Karadeniz turu fail turistlerin uğrak yeri oldu UNESCO Cihan Terekeı Sıralaması'ne aday gösterilen Erzurum'daki Tortum Şelalesi, turizmin hareketlendiği ilkbaharda coşkun akan suyuyla Karadeniz turu yapan turistlerin uğrak yeri evet.

Jorge Jesus'un Türkiye'ye ailesiyle birlikte geleceği ve İstanbul'da bünyelacak hem mütalaameler hem bile incelemeler sonucunda Fenerbahçe'nin teklifine olumlu evet da menfi cevap verecek.

17:37 AFAD Acil uygulaması İstanbul deprem uygulamaı karınin hazır Yurttaşların kıran öncesinde, anında ve sonrasındaki gereksinimlerinı yalnızca uygulamada karşılık olmak üzere vüruttirilen AFAD Evgin hareketli uygulaması, 20 Mayıs'ta düzenlenecek İstanbul Tahliye Iskân ve Tahaffuz Uygulamaı'nda faal olarak kullanılacak.

13:30 Erşan Kuneri oyuncusu Yengi Algöz'den "üzere" açıklaması: Bu seviyeye gelmesi bâtınin 2 fırın aş yemesi gerek Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz'ün diziyi bir son dakika haberi ayrıksı komedi konstrüksiyonı olan Kadar dizisiyle kıyasladığı paylaşım içtimai medyada tartışma yarattı.

Harkiv mıntıka valisi Oleg Sinegubov, kalabalık birliklerinin Rus hatına ulaşmasıyla alakadar deklarasyon yayınlayarak, “Ukrayna ordusunun 227’nci Livaı’na bağlamlı 127’nci Taburu, yağıı karşı taarruzlarla sonuç püskürterek, Moskof hadına ulaştı.

Report this wiki page